P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 
Samleside: P1-REGJERINGA: OPPLAND

Og vinnarane er.....

Det vart nesten daudt løp i Oppland, medan kandidaten frå Hedmark fekk over 50% av stemmene.

P1-regjeringa er satt

P1-regjeringa er nå klar, og de 19 regjeringsmedlemmene forbereder seg nå på reise til Sem. P1-regjeringa har en kvinneandel på 42% og medlemmene har en snittalder på 38 år. Du kan her sjekke resultatene for hvert fylke.

Avstemminga er i gang!

Her kan du stemme på din kandidat frå Oppland.

- Lykken finnes i hverdagen

Hun er sikker på at lykken kan komme rekende på ei fjøl. For det er de små øyeblikkene som er lykke for Camilla Vanebo. Hun provoseres av likegyldighet og håper at fred, rettferdighet og toleranse vil bli kjerneverdier i forholdet mellom alle mennesker i framtida.

-verden går bare framover i samarbeid

Han har vært med på å kjeppjage bygdedyret. Christoffer Grønstad tror på at åpne og inkluderende organisasjoner skal gi alle en mulighet til å delta i samfunns- og arbeidsliv.

- Vi blir sjuke av å ha det travelt

Hun har deltatt i mange protesttog og okkupert ordførerens kontor. Men Rigmor Skålholt fra Toten er mest stolt av arbeidet sitt med psykisk utviklingshemmede.

Brenn for dei frivillige

- I ei P1-regjering vil eg legge inn støtet for dei frivillige organisasjonane og distriktspolitikk, seier andre Opplandskandidat, Kjærsti Gangsø frå Vågå.

Kandidatane

Her er dei 10 kandidatane til P1-regjeringa frå Hedmark og Oppland.

Raufoss-direktør "regjeringskandidat"

Presentasjonen av kandidatene til P1-regjeringa fra Hedmark og Oppland er i gang. Først ut er Sverre Narvesen fra Raufoss.

FLERE SAKER

 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no