P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 
Samleside: P1-REGJERINGA: ROGALAND

Hun fikk 2/3 av stemmene

Anne Raaum Christensen fikk 2/3 av stemmene til P1-regjeringa fra Rogaland. 18-åringen fra Egersund har fått flyttet muntlig eksamen for å bli med til Sem.

BAKGRUNN

Fem kandidater fra Rogaland

Fem personer stiller til valg som kandidater til P1-regjeringa fra Rogaland. Etter hvert som de blir presentert kan du lese om dem og høre intervjuer.

P1-regjeringa er satt

P1-regjeringa er nå klar, og de 19 regjeringsmedlemmene forbereder seg nå på reise til Sem. P1-regjeringa har en kvinneandel på 42% og medlemmene har en snittalder på 38 år. Du kan her sjekke resultatene for hvert fylke.

Setter mennesket i sentrum

Stig Arild Helgesen, foto: Harald Dale
- Alle vedtak som blir gjort på alle plan i samfunnet samfunnet angår enkeltmennesker. Det må en ha i bakhodet når en gjør de vedtakene. Stig Arild Helgesen er kandidat til P1-regjeringa fra Rogaland.

Fredsaktivist på sykkel

Han har syklet jorden rundt og vært lobbyist for fred. Tore Nærland ser ut over Norges grenser.

Regjeringskandidater fra Rogaland

Kandidatene til P1-regjeringa fra Rogaland blir presentert her på nettet og i intervjuer i radioen.

Redd for at vi ikke produserer selv

- Jeg er redd vi kan få forferdelig mange mennesker som ikke er i produktivt arbeid. Alle er i service-næringer på en eller annen måte, sier Helga Laake. Hun er en av de fem som er nominert til P1-regjeringa fra Rogaland.

Anne Raaum Christensen

Hun er russ av året, og hennes hovedbudskap er at Norge skal ha en profil som er preget av internasjonal solidariet i fremtiden. Hun er en av fem nominerte fra Rogaland til P1-regjeringa.

Kirsti Storhaug

Hun er 56 år, rektor på videregående skole og bor i Haugesund. Nominasjonen til P1-regjeringa fra Rogaland tar hun som en utfordring.

- Ungdommen må være med

Tre russejenter kryper på kne i Haraldsgata i Haugesund. De er helt klare på at ungdom må inn i P1-regjeringa.

Pensjonister med meninger

Kulturreperatørene Bjørn Toft og Lasse Skjoldal fra Haugesund synes P1-regjeringa er en god ide. Hvis en av dem blir valgt fra Rogaland skal de i alle fall klare å skape debatt.

FLERE SAKER

 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no