P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 
Samleside: P1-REGJERINGA: TROMS

P1-regjeringa er satt

P1-regjeringa er nå klar, og de 19 regjeringsmedlemmene forbereder seg nå på reise til Sem. P1-regjeringa har en kvinneandel på 42% og medlemmene har en snittalder på 38 år. Du kan her sjekke resultatene for hvert fylke.

5: Bjørn Ole Lundberg

Den femte kandidaten fra Troms til P1-regjeringa er Bjørn Ole Lundberg. Han er 28 år og er fra Bardufoss i Målselv.

4: Heidi Angell Berntsen

Heidi Angell Berntsen heter den fjerde kandidaten til P1-regjeringa fra Troms. Hun er 36 år gammel og jobber som høgskolelektor ved Høgskolen i Harstad.

3: Liv Slettli

Den tredje kandidaten fra Troms er Liv Slettli. Hun er 42 år, gift og har en sønn på seks og et halvt år. Liv Slettli er hjemmeværende og bor på Sortebekk i Gratangen.

2: Ståle Luther

Ståle Luther er 36 år gammel. Han bor i Tromsø med kone og to barn. Han er ansatt ved Universitetet i Tromsø der han er leder for prosjektet "Støtte til seksuelt misbrukte barn". Han har tidligere jobbet i politiet.

Troms: Disse fem er plukket ut

P1-lytterne i Troms har foreslått mange gode og verdige kandidater til å representere fylket i P1-regjeringa. Nå har juryen valgt ut fem kandidater som stiller "til valg".

1: Silje Fagertun

Juryen i Troms har plukket ut fem kandidater til P1-regjeringa. 24 år gamle Silje Fagertun er første kandidat ut.

Fristen er gått ut!

Klokka tolv mandag gikk fristen ut for å foreslå hvem som skal være Troms sin representant i P1-regjeringa.

Vi danner regjering

NRKs største radiokanal, P1, skal danne sin egen regjering - en folkelig arena som skal se inn i fremtida vår. Og du kan foreslå hvem som skal være Troms sin representant.

Mange forslag i Troms

Det har kommet inn mange forslag til Troms sin kandidat til P1-regjeringa. Men vi vil gjerne har flere. Frist for å sende inn forslag er 2. mai.


 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no