P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 
Samleside: P1-REGJERINGA: FINNMARK

P1-regjeringa er satt

P1-regjeringa er nå klar, og de 19 regjeringsmedlemmene forbereder seg nå på reise til Sem. P1-regjeringa har en kvinneandel på 42% og medlemmene har en snittalder på 38 år. Du kan her sjekke resultatene for hvert fylke.

Fagforeningsmann i 20 år

- Det var mer solidaritet før, nå er folk opptatt av å karre til seg. Det mener Odd Oskarsen. Han er femte kandidat fra Finnmark til P1-regjeringa.

- Norge må se mot verden!

- For Norge spesielt er jeg bekymret for at vi er blitt så egoistisk og utvikler en veldig patriotisk identitet. Det sier Mari Røsten. Finnmarks fjerde kandidat til P1-regjeringa.

– Respekt!

– Jeg ville jo aldri finne på å slå noen i hodet bare fordi de tror på noe annet enn meg! Odd Einar Utsi tror respekt mellom mennesker er eneste veien mot et fredelig samfunn.

— La barna få være seg selv!

— Barna og måten vi oppdrar dem på det er fremtiden vi skal leve i. Hvordan vil vi egentlig ha det?

— Arbeid til alle!

Uten arbeid ødelegges menneskene, det mener regjeringskandidat fra Finnmark, Tore Turi. Selv er han en skapende arbeidsnarkoman som nyter øyeblikkene.

Finnmarkskandidatene er klare

NRK P1s publikum i Finnmark har slutta godt opp om nominasjonen av personer til P1-regjeringa. Lytterne har sendt inn forslag på mange kandidater til ei «skyggeregjering».

Kandidatene strømmer inn

Hvem er forelått som kandidat til P1-regjeringa fra Finnmark. Her finner du lista. Fristen for å komme med forslag er 2. mai.

Disse plukker ut Finnmarks kandidatene

Tre drevne journalister har fått det ærefulle og vanskelige oppdraget i å plukke ut de fra Finnmark, som skal gå videre til p1-valget.

Hva ville du ha sagt?

P1-regjeringa skal være en arena for høyttenkning i eit langsiktig perspektiv. Hva er dine svar på spørsmålene vi stiller kandidatene? Og hvordan synes du at Norge bør være de neste 100 årene? Delta i dialogen her.


 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no