P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 
Samleside: P1-REGJERINGA: ØSTFOLD

P1-regjeringa er satt

P1-regjeringa er nå klar, og de 19 regjeringsmedlemmene forbereder seg nå på reise til Sem. P1-regjeringa har en kvinneandel på 42% og medlemmene har en snittalder på 38 år. Du kan her sjekke resultatene for hvert fylke.

Bodde i Kina - vil i regjering

Liv Karin Løken, Foto: Ketil Strebel, NRK
Liv Karin Løken fra Askim har bodd i Kina og Frankrike. Hun vil ha færre skilsmisser og ønsker at vi får mer respekt for hverandre hvis hun kommer i regjering.

Politimann ønsker seg taburett

Jon Granrud, Foto: Ketil Strebel, NRK
Jon Granrud er påtalejurist i Østfold politidistrikt. Nå håper han at samfunns-engasjementet hans sender han i P1-regjering.

Museumsmann regjerings-kandidat

På Borgarsyssel museum tar de vare på historien vår, men sjefen selv er nominert til å tenke 100 år frem.

Psykiatri-sjef "regjeringskandidat"

Irene Dahl Andersen (50) er bekymret for demokratiets vilkår i fremtiden, og vil jobbe for fellesskapet. I dag er hun sjef for psykiatrien i Østfold, men ønsker seg en taburett i P1-regjeringen.

Første kandidat til P1-regjeringen

Etter flere uker med nominasjoner og utvelgelse, er den første kandidaten klar til årets P1-regjering. Elin Anette Bjørnstad (26) fra Rakkestad, brenner for bygdene i fremtiden, og mener den blir viktigere i årene som kommer.

53 østfoldinger nominert

NRK P1 opplever enorm respons på P1-regjeringa. Til nå er fler enn 50 østfoldinger nominert til P1-regjeringen.

Bare by-folk?

Nominasjonsprosessen til årets P1-regjering halvveis. Kandidatene er fra hele Østfold, og byene er sterkest representert.

Nominer naboen til P1-regjeringa!

NRK P1 skal samle en landsdekkende P1-regjering som skal samles for å diskutere hvordan Norge vil se ut om 100 år, hvilke utfordringer landet vårt vil møte og hvordan de kan løses. NRK Østfold setter nå i gang arbeidet med å finne fram til Østfolds representant i en «folke-regjering».


 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no