P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 

Fem regjeringskandidater møtes

Møre og Romsdals fem kandidater til P1-regjeringa har møtt hverandre for å drøfte viktige politiske tema. Snart kan du stemme på din favorittkandidat.

Av Odd Sørås. Publisert 30.05.2005 14:09.




Fra venstre: Terri Senior, Ingvild Aas, Roar Hauge-Nilsen, Anne Polden, Sturla Steinsvik. Foto: Ivar Eidheim, NRK.


Kandidatenes meninger om viktige spørsmål

Mandag 30. mai var alle de fem kandidatene fra Møre og Romsdal samlet i NRK i Ålesund for å drøfte de sakene P1-regjeringa skal uttale seg om den 18. juni. Tre og tre har de drøftet disse emnene:

1. Helse
2. Heim og familie
3. Hva skal vi leve av i framtida?
4. Miljø
5. Norges rolle i verden

Disse samtalene får du høre i formiddagssendingene våre i dagene framover. De vil gi deg et bedre grunnlag for å stemme på den kandidaten du mener er best skikket til å representere Møre og Romsdal i P1-regjeringa. Du kan også høre samtalene på denne nettsida.

Via lenkene nederst på denne sida finner du artikler som presenterer hver av kandidatene og dessuten samtaler fra radiosendingene våre.



Avstemninga

Fra fredag 3. juni tar NRK imot stemmer på kandidatene. Når du stemmer, kan du bruke Internett eller SMS (tekstmelding). Framgangsmåten får du vite mer om seinere. Torsdag 9. juni klokka 10.30 setter vi strek og teller opp stemmene. I formiddagssendinga den dagen blir navnene på alle de 19 regjeringsmedlemmene offentliggjort. Dette blir ei samsending mellom alle NRKs distriktskontorer,

Terri Senior
Sturla Steinsvik


Ingvild Aas

Anne Polden
Roar Hauge-Nilsen













Regjeringsmøtet

De 19 medlemmene i P1-regjeringa - én fra hvert fylke - møtes på Sem gjestegård i Asker fra 16. til 18. juni. I løpet av disse dagene skal de lage et manifest om Norge og framtida som skal overleveres til ledende stortingspolitikere lørdag 18. juni. Overleveringa skal sendes direkte i radio.

Siste saker:

 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no