P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 

MOT til å bry seg

MOT-leder Atle Vårvik er kandidat til P1-regjeringa fra Sør-Trøndelag.

Publisert 23.05.2005 14:52. Oppdatert 23.05.2005 14:59.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Han stiller som kandidat på MOTs kjerneverdier: Mot til å leve. Mot til å bry seg. Mot til å si nei.

Atle Vårvik er den andre kandidaten vi presenterer fra Sør-Trøndelag. Tidligere er Polin Rafat presentert.


ATLE VÅRVIK 
Alder39 år
Sivil statusGift
BarnTo gutter, 10 og 12 år
StillingLeder i MOT (for hele landet)
FritidsinteresserMOT. Ferie. Planlegging av ferie. Kosekvelder med TV og god mat. Snowboard i løssnø. Skøyterunder på god is. ”Musikk”-øvelser med MOTstand. Bli dullet med, smurt inn og massert av kjæresten og kona mi Sigrun. Alenetid der jeg kan drømme, planlegge, filosofere, tenke, utvikle og planlegge.
Mest stolt over i eget livLaget to herlige barn. Funnet ei jente som både ble kona mi, kjæresten min og mamma’n til disse to herlige barna. Deltatt i Olympiske Leker på skøyter. Blitt norgesmester fire ganger og stått øverst på seierspallen med nasjonalsang og laurbærkrans. Startet MOT Syklet Den Store Styrkeprøven, Trondheim-Oslo, som 13-åring. Ca. 450 fantastiske brev fra 10.klassinger til meg/MOT på min MOT-skole i løpet av de siste tre årene. Opptreden som gitarist med bandet MOTstand foran 500 ungdommer i Orklahallen 16. mai 2002 – låta Splitter Pine (med DumDum boys) fikk en helt ny dimensjon.
Mest bekymret for i fremtiden i NorgeRegelstyring over lederskap og ledelse. Bortsløsing av talenter over fremelsking av talenter. Egen posisjonering og status-fokus over samfunnsansvar. Bortskjemt med støtteordninger som kompenserer.
FavorittbokAlkymisten (Paulo Coelho). Boka handler om en gjetergutt som følger sin drøm om å finne en av verdens rikeste skatter (Lytte til hjertet. Forstå tegnene på livets vei. Følge drømmene). For meg er boka både en magi- og veiviserbok, som forteller at når du virkelig ønsker deg noe, vil hele universet arbeide for at ønsket ditt skal bli oppfylt.
Hva gjør deg mest glad?Veldig mye… J : Når barna mine stråler av velvære og lykke. Når familie, venner og arbeidskollegaer har det herlig. Kjenne at jeg er glad i mennesker. Vite at noen er glad i meg. Når jeg har skutt en innertier etter skolebesøk eller foredrag. Rosenborg-kamp på Lerkendal sammen med familien min. Pannekaker. Kaffe Bon-bon (i Spania). Når jeg rekrutterer de ”rette” MOT-menneskene. Når mennesker viser meg tillit og gir uttrykk for at jeg er verdifull – uavhengig av prestasjon. Prestere og mestringsfølelse. Være på vei til et mål. Glede meg til noe…
Hva provoserer deg?Utakknemlighet
Det viktigste i min troMirakler og magiske øyeblikk skapes av godt lederskap.
Nordmenns tre beste siderViljesterk. Modig. Snill.
Norges tre største fordelerMenneskene. Naturen. Historien.
Tre kjerneverdier De samme verdiene som MOT har. Vi har skrevet en egen bok om innholdet i disse tre verdiene: Mot til å leve. Mot til å bry seg. Mot til å si nei.
Hva kjennetegner Norge i verden om 100 år?Global leverandør av gode og gode ledere som utløser lyst, mot og vilje til andre – både til enkeltmennesker og til fellesskap. Slagordet vil være gamle Roosevelts ord: ”Look to Norway”
Hvem er ditt forbilde i Norge i dag? Noen av de ungdommene som er med i MOT. De er bevisste og reflekterte, og svært viktige for sine klassemiljø og nærmiljø. Erik Hoftun. Jeg kjenner ingen som er bedre rollemodell på MOTs verdier. Han er en meget god pappa, ektemann (tror jeg), RBK-kaptein og MOT-ansatt. Et godt menneske og en ydmyk autoritet. Han prioriterte også spill i Rosenborg fremfor et proff-eventyr i Italia for noen år siden.
LENKER
Bakgrunn: Til regjeringsmøte på Sem (10.06.2005)
Siste saker:

 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no