P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 

Hverdagshelter og alkiser

De kjemper for de funksjonshemmede, dyrene våre og de hjemløse, men hva med alkoholikerne? Jo da, de er også nominert.

Publisert 29.04.2005 10:37. Oppdatert 29.04.2005 11:03.
Det er en blandet Vestfold-gjeng som er nominert til P1-regjeringa. De fleste har skrevet noen ord om personene har nominert. Det er helt tydelig at det er mange personer som gjør en stor innsats for det de tror på, og som legges merke til i lokalmiljøet.

Dyrevenn

Tove Fleischer er en av dem. Hun er foreslått som regjeringsmedlem fordi hun er "uredd og utrettelig forkjemper for dyrenes rettigheter og velferd". Hun har i tillegg vært pasientvenn i Røde Kors i en årrekke.

Finansminister

Torunn Jakobsen er nominert fordi hun "står for sine egne meninger". Hun beskrives som en klok kvinne med en spesiell omsorg for funksjonshemmedes behov. Etter som hun også skal være økonomisk, blir hun spesielt anbefalt som finansminister.

Alkis

Blant alle hverdagsheltene blir også "en alkis" foreslått. En mann skriver han mener alkoholikere er alt for lite representert i samfunnet. Han foreslår at redaksjonen tar seg en tur til en brun pub, for selv å velge seg ut en kandidat. I forslaget står det: "Dette er ikke tull! La oss vise verden at vi setter pris på alkisene våre."

Det er fortsatt mulighet til å nominere kandidater til den nye regjeringen. Hvem mener du har noe å bidra med? Kanskje du selv er en god kandidat?



Bakgrunn: Hverdagshelter og alkiser (29.04.2005)
Siste saker:

 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no