Voldshendelse i Brumunddal

Oppsummert

Tre menn er pågrepet og siktet etter at en mann og en kvinne ble utsatt for vold i sin egen bolig 15.februar ved Framnes i Brumunddal. Ingen av dem betegnes som alvorlig skadet.

 • To erkjente – en nekta for ran

  To av de tiltalte etter det brutale ranet i Brumunddal for snart to år sida erkjente å ha vært med, da rettssaken starta i Østre Innlandet tingrett i dag.

  En tredje nekta straffskyld.

  For fjerde tiltalte er saken utsatt, da han hadde gyldig fravær, skriver HA.

  Et ektepar ble brutalt rana, slått med brekkjern, trua med våpen, teipet og knebla hjemme i huset sitt ved Framnesbrua i Brumunddal.

 • Fire i retten for grovt ran

  I dag starter rettssaken mot fire menn i 20-åra, som er tiltalt for grovt ran av et ektepar i Brumunddal i februar for snart to år sida.

  Ekteparet ble brutalt rana, slått med brekkjern, trua med våpen, teipet og knebla hjemme i huset sitt ved Framnesbrua. Mannen var sjukmeldt i flere måneder etter overfallet.

  De tiltalte tok seg inn i huset ved å knuse et vindu i vinterhagen og sa at de skulle ha penger.

  Tre av ranerne ble arrestert samme kveld og natt. En fjerde ble knytta til saken senere.

 • Fire uker i varetekt

  Tre yngre menn fra Osloområdet er i Hedmarken tingrett varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud etter voldshendelsen i Brumunddal lørdag. De tre kan holdes i fullstendig isolasjon i inntil to uker.

 • Siktes for grovt ran

  Tre yngre menn fra Oslo framstilles for varetektsfengsling etter en voldshendelse i en privatbolig ved Framnes i Brumunddal lørdag kveld. De er siktet for forsøk og medvirkning til grovt ran, og framstilles i Hedmarken tingrett i ettermiddag.

 • Utsatt for stump vold

  – Det er for tidlig å si noe om årsaken til eller motivet for volden, opplyser politifullmektig Nina Helmersen Østvang i Innlandet politidistrikt. Mannen som ble skadet i hendelsen lørdag skal ha blitt utsatt for stump vold.

Flere saker fra Innlandet