Voldshendelse i Brumunddal

Oppsummert

Tre menn er pågrepet og siktet etter at en mann og en kvinne ble utsatt for vold i sin egen bolig 15.februar ved Framnes i Brumunddal. Ingen av dem betegnes som alvorlig skadet.

 • Fire uker i varetekt

  Tre yngre menn fra Osloområdet er i Hedmarken tingrett varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud etter voldshendelsen i Brumunddal lørdag. De tre kan holdes i fullstendig isolasjon i inntil to uker.

 • Siktes for grovt ran

  Tre yngre menn fra Oslo framstilles for varetektsfengsling etter en voldshendelse i en privatbolig ved Framnes i Brumunddal lørdag kveld. De er siktet for forsøk og medvirkning til grovt ran, og framstilles i Hedmarken tingrett i ettermiddag.

 • Utsatt for stump vold

  – Det er for tidlig å si noe om årsaken til eller motivet for volden, opplyser politifullmektig Nina Helmersen Østvang i Innlandet politidistrikt. Mannen som ble skadet i hendelsen lørdag skal ha blitt utsatt for stump vold.

 • Avhørt etter voldshendelse

  De tre mennene som lørdag ble pågrepet etter at to personer ble utsatt for vold i Brumunddal, ble i dag avhørt. Kvinnen ble kjørt til legevakten og utskrevet i natt, mens mannen ble kjørt til Sykehuset Innlandet og er fortsatt innlagt.