Hopp til innhold

Vil ikke ha Hells Angels i byen

Ordførerkandidat for Høyre, Eivind Falk, mener politikerne i Lillehammer må se på hva de kan gjøre for å få Tattoo World ut av byen.

Eivind Falk og Aud Hulberg

Høyrepolitiker Eivind Falk og sentrumsforeningslederen Aud Hulberg foran tatoveringsbutikken de gjerne vil ha fjernet. Tattoo World blir knyttet til Hells Angels.

Foto: Geir Randby / NRK

Tatoveringskjeden blir knyttet til Hells Angels, og i går aksjonerte politiet mot deres lokaler på Lillehammer og i tre andre norske byer. Den antatte Hells Angels-lederen ble pågrepet i Oslo.

Høyre-politiker Eivind Falk mener det er viktig at politikerne er klare i sitt budskap.

– Vi må være tydelige og klare på at vi ikke ønsker etablering av kriminell virksomhet her i byen. Vi ønsker ikke Hells Angels eller Bandidos velkommen. Der må vi være klinkende klare, sier Falk.

Heller ikke sentrumsforeningen er interessert i å ha den Hells Angels-knyttede tatoveringsbutikken i byen. De forsøkte allerede i 2001 å forhindre at Tattoo World etablerte seg i Lillehammer.

– Vi ble tipset av politiet, og ba utleieren om å forhindre en etablering. Dette burde vært stoppet allerede den gangen, sier daglig leder i Lillehammer Sentrum Drift, Aud Hulberg.

NRK har i hele dag prøvd å få kontakt med gårdeier uten å lykkes.

SE TV-REPORTASJE:

Video b2a8b4ce-73b8-453b-95d5-c6d574f5edf7.jpg

Reporter Madeleine Cederström/fotograf Geir Randby