Sikringsbua ved Danskehytta
Foto: Knut Starheim

Værfaste siden lille julaften

 • Par henta ned fra fjellet

  Paret som har sittet værfast på Grotli siden lille julaften ble redda ned fra fjellet i natt. Paret i 40-åra fra Sunnmøre ble overraska av uvær og tok seg inn i ei nødbu nord for Grotli. Været har vært for dårlig til å hente dem ut tidligere i jula. Lørdag forsøkte en snøscooterpatrulje å hente dem ut fra fjellet, men måtte avlyse aksjonen på grunn av dårlig vær. I går var det også for mye vind. Men i natt fikk patruljen dem ned.

 • Nytt forsøk på å hente værfast par

  Søndag kveld blir det gjort et nytt forsøk på å berge ut mannen og kvinnen i 40-åra fra Sunnmøre, som har sittet værfaste i en nødbu nord for Grotli siden lille julaften. Det er lokale skuterkjørere fra Grotli som vil forsøke å ta seg fram til paret.

 • Redningsforsøk avbrutt

  Røde Kors sitt redningsforsøk knyttet til de to personene som ligger værfaste i en nødbu nord for Grotli måtte avbrytes i dag, på grunn av for vanskelige værforhold. Det skriver GD. Det er heller ikke mulig å fly med redningshelikoper til hytta

 • Værfaste siden lille julaften

  To personer ligger værfaste i en nødbu nord for Grotli. Det skriver GD. Paret ble overrasket av uvær da de var på tur i Tafjordfjella og måtte overnatte i ei snøhule. Lille julaften fikk de tatt seg fram til en sikringsbu ved Danskehytta, halvannen mil nord for Grotli. Røde Kors er nå på vei med en redningspatrulje.