Hopp til innhold

Undersøker leilighet etter likfunn

Politiet undersøker en leilighet på Dokka i forbindelse med at en mann ble funnet forkullet i skogen i Søndre Land lørdag kveld.

Mann funnet død i Søndre Land

FUNN I SKOGEN: Det var to turgåere som fant den forkullede mannen lørdag kveld og meldte fra til politiet.

Foto: Eivind Marcelino

Det er VG som skriver dette nå i formiddag.

Avisen skriver at det skal ha vært kriminalteknikere på adressen i natt og at det vil bli gjort ytterligere undersøkelser tirsdag. Det brukes hunder for å søke igjennom området rundt leiligheten.

Funnet av turgåere

Rundspørring på Dokka

DØR TIL DØR: Politiet går fra dør til dør på Dokka i dag etter at identifikasjonen av mannen er kjent.

Foto: Arne Sørenes / NRK

Det var turgåere som fant den døde mannen i skogområdet på vestsiden av Randsfjorden i nærheten av Fluberg bru i Søndre Land lørdag kveld.

Kvinnen som fant den døde forteller til TV2 at hun først trodde det var en utstillingsdukke som lå i skogen. Hun og kjæresten varslet politiet om funnet.

Politiadvokat Kristian Johansen sier mannen både var forbrent og forkullet da han ble funnet ved et nedbrent bål, men de hadde en anelse om hvem den drepte mannen var.

Mandag ettermiddag fikk politiet den foreløpige obduksjonsrapporten som understøttet mistanken om at mannen ble drept, men politiet kunne ikke si noe om når drapet skjedde og de hadde ingen mistenkte i saken.

De kunne heller ikke mandag kveld si noe om hvordan han ble drept eller om mannen ble drept et annet sted og fraktet til skogen der han ble funnet.

Mann funnet død i Søndre Land

SØKER: Politiet har åpnet full drapsetterforskning etter funnet av en sterkt forbrent mann på en øde skogsvei i Søndre Land i Oppland

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix