Tore Andreas Gundersen forlater HamKam

Det er klart at Tore Andreas Gundersen gir seg etter tre år i HamKam. Det er den økonomiske situasjonen i klubben som er årsaken til at Gundersen slutter på laget.

Tore Andreas Gundersen
Foto: Cecilie Lund / NRK

Tore Andreas Gundersen skal spille kampen mot Ull/Kisa neste helg, men så er det slutt.

Det skriver Hamar Arbeiderblad.

Han kunngjorde selv at han slutter på laget på sin Facebook-profil lørdag. Der takker han for tre fine år i Hamar-klubben.

– Nå er det dessverre blitt sånn at jeg er blitt bedt om å gi meg i Kamma for å redde klubben fra konkurs. Den sportslige og økonomiske statusen gjør at det er eneste løsningen for klubben. Og det er jeg veldig lei meg for, skriver Gundersen.

Flere kan følge Gundersen

HamKam har i lengre tid slitt med økonomien, og var nær ved å slå seg selv konkurs.

HamKam hadde allmøte med spillerne i går. Et av temaene for møtet var lønnskutt, og nestleder i styret Mari Skjærstad, fortalte at de er inne i en prosess for gjennomføring av lønnskutt på 50 prosent.

De hadde også møter med alle spillerne i går, for å gjøre det klart hvem som blir med videre. Gundersen er altså blant dem som takker for seg.

Spiller mot Ull/Kisa

Ifølge Østlendingen skal Gundersen allerede ha fått tilbud fra flere klubber, både i 1. divisjon og 2. divisjon, men han har ikke tatt noen avgjørelse ennå.

Gundersen skal spille kampen mot Ull/Kisa neste helg. Klubben er i beit for spillere, og ifølge Gundersen selv er dette en siste gest til laget.

– Jeg skal kjempe til siste slutt, men etter lørdag er en epoke over, skriver Gundersen på Facebook.