To er kritisk skadd i trafikkulykke i Trysil

En mann og en kvinne er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Trysil. De to er fløyet til sykehus med ambulansehelikopter.

Ulykke, Nybergsund

To personer er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Nybergsund i Trysil. En av de skadde, en svensk kvinne i 60-årene, er fløyet til Ullevål sykehus.

Foto: Jørn Nordli / NRK

Det var i alt tre personer i de to bilene som kolliderte, opplyser politiet i Hedmark. De to som er hardt skadd, en eldre mann og en eldre kvinne, satt i samme bil og er begge fløyet til sykehus.

– En eldre mann, som var fører av personbilen, blir det gjort undersøkelser av nå. Tilstanden er stabil, men skadeomfanget er uavklart, da det blir gjort undersøkelser av mannen, sier pressevakt ved Sykehuset Innlandet, Line Fuglehaug.

Den eldre kvinnen, som er svensk og i 60-årene, har blitt fraktet til Oslo.

– Hun ble først fraktet til Elverum sykehus, for stabiliserende behandling, før hun ble overført til Ullevål sykehus, sier Fuglehaug.

Ulykke Nybergsund

Det er disse to bilene som kolliderte i trafikkulykken i Trysil.

Foto: Jørn Nordli

Mann blir skrevet ut

Den tredje personen som var involvert i ulykken er en 37 år gammel mann.

– Han har vært inne på legevakten til sjekk. Mannen er uskadd og vil bli skrevet ut av sykehuset i kveld, sier pressevakt Fuglehaug.

Ulykken skjedde ved den nyeste brua i Nybergsund, og den ene bilen skal ha kjørt inn i fronten på den andre. Det er uklart om det var glatt på stedet.

Politiet har nå stengt trafikken sørfra, slik at den omdirigeres om gamle Nybergsund bru.

Laster kart, vennligst vent...