Hopp til innhold
Liv Hilde Nytrøen, Jens-Henrik Lien, Ada Cahtrine Høst Mytting
Foto: Linda Vespestad / NRK

Tiltale: -Presset jenter for bilder

Oppsummert

En mann (20) er tiltalt for å ha fått jenter til å sende ham intime bilder og videoer. Han er også tiltalt for voldtekt, og for å ha hatt seksuell omgang med flere jenter under 16 år. Det er satt av seks uker til rettssaken i Hedmarken tingrett.

 • Forklaring om voldtektsforsøk

  Hedmarken tingrett skal i dag høre forklaringa til ei jente som den tiltalte 20-åringen fra Hedmarken skal ha forsøkt å voldta og å hatt seksuell omgang med da hun var 14 år. Mannen er tiltalt for å hatt seksuell omgang med sju jenter under 16 år og å ha fått en rekke jenter til å sende seg seksualiserte bilder.

 • – Manipulert til sex

  En nå 16-årig jente forklarte i retten at hun ga etter for mas om sex fra den tiltalte nå 20-årige mannen fra Hedmarken. Hun var redd for å miste ham som en venn i en vanskelig periode. I dag føler hun at hun ble manipulert.

 • Vitner i overgrepssak

  En nå 16 år gammel jente skal i dag vitne i saken mot 20-åringen fra Hedmarken som er tiltalt for seksuelle overgrep mot en rekke unge jenter. Et av de alvorligste tiltalepunktene er at mannen skal ha hatt seksuell omgang med jenta da hun var 13 år.

 • Brukte mange brukernavn

  Mannen som skal ha presset jenter til å sende ham intime bilder brukte mange brukernavn på sosiale medier. Det forklarte han i retten i dag. Han sa han ikke husket alle navnene. Ifølge tiltalen har han opptrådt som flere personer overfor noen jenter.

 • Tiltalte har startet sin forklaring

  Mannen som bl.a. er tiltalt for å ha presset jenter til å sende ham intime bilder har startet sin forklaring. Han begynte med å fortelle om seg sjøl, og forklarte at han slet på skolen og var mye borte. Det er 39 fornærmede i saken.

Flere saker fra Innlandet