Team Me er oppløst

Medlemmene i popgruppa Team Me går hver til sitt. Det melder de på sin egen Facebook-side.

team me team me

OPPLØST: Team Me opphører å eksistere i dagens form.

Foto: Team Me / Handout / NTB Tema

Meldingen som er skrevet på engelsk forklarer at det er med stor sorg, men samtidig lettelse, at de nå bremser Team Me-toget og sier at det var det. Grunnene skal visst være mange, uten at de går mer inn på det.

Gruppa skriver videre at de har hatt en fantastisk tid sammen og at livene deres er forandret for alltid av alle de store opplevelsene de har hatt. De ser på seg selv som heldige som har fått lov til å reise verden rundt med musikken sin.

Marius Drogsås Hagen skal fortsatt skrive musikk under navnet «Team Me», men uten planer om å turnere.

Startet på gutterommet

Team Me vant Spellemannpris i klassen popgruppe i 2011, samme år som de gav ut debutalbumet «To the treetops».

Team Me vant Spellemannprisen 2011

Team Me vant Spellemannpris i 2011.

Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix

Men det var i 2010 det hele begynte for Team Me som da kun besto av Drogsås Hagen, derav bandnavnet. Han ble da plukket ut som finalist til Urørtfinalen arrangert av NRK P3. Han måtte da samle et band i all hast for å kunne spille på direkten i finalen.

Bandets sanger ble deretter spredt av musikkblogger og ble playlistet på P3, i tillegg til at bandet spilte på en rekke festivaler verden over.

Rett etter at Team Me vant Spellemannpris i 2011 forlot også keyboardist Synne Øverland Knutsen bandet etter uenighet om Statoil-stipendet. Hun ble erstattet av Elida Inman Tjørve fra Gausdal.

I 2012 ble det også laget en dokumentarfilm om bandets første møte med fans i Japan. «Sayonara, Elverum» ble produsert av Kristoffer Kumar fra Hamar og Sven Arild Storberget fra Elverum.

Team Me slapp sitt andre album «Blind as a night» i september 2014 og fikk veldig gode kritikker.

– Det er godt å være i gang, sa låtskriver Marius Drogset Hagen da Team Me spilte på Innlandsscenen. Da hadde de brukt to år på å lage albumet.

Nå skal Team Me avslutte sin karriere denne måneden med to konserter i Oslo, en i Bergen, en i Stavanger før den siste i Samfundet i Trondheim 21. november.

Flere saker fra Innlandet

Programleder: Anders Bakkerud Larsen

Klokka 19.30: Nyheter fra Innlandet