Søkte med hund etter savnet uten resultat

Etter å ha fått nye tips, gjenopptok politiet leteaksjonen etter den savnede Stig Ingar Evje i natt. Men leteaksjonen ved Spåtind i Nordre Land ga ingen resultater og er nå avsluttet.

Stig Ingar Evje

LETEAKSJON MED HUNDER: Leteaksjonen med hunder etter den savnede Stig Ingar Evje i natt ga ingen resultater.

Foto: Politiet

Politiet i Innlandet mottok sent lørdag kveld et nytt tips om at den savnede Stig Ingar Evje kunne ha vært sett i området Spåtind i Nordre Land seint lørdag kveld.

Leteaksjon ved midnatt

En leteaksjon med hunder ble satt i gang like etter at tipset kom inn. Leteaksjonen var i gang rundt midnatt natt til søndag. Søndag formiddag melder politiet at leteaksjonen ikke ga resultater og at den ble avsluttet rundt 02.00 i natt.

Stig Ingar Evje ble meldt savnet fra familiens hytte ved Natrudstilen på Sjusjøen i Ringsaker den 3. mai.

Samme dag startet politiet sammen med frivillige organisasjoner og Forsvaret omfattende søk i nærområdene til hytta i Ringsakerfjellet uten at savnede ble funnet.

I tillegg har venner og bekjente av Evje gjennomført en privat leteaksjon i området etter at politiet avsluttet sine søk.

Etter tips fra publikum har politiet flere ganger gjenopptatt søket uten resultater. Det har også tidligere denne uken blitt lett etter mannen i det samme området ved Spåtind etter tips fra publikum.

Interessert i tips

Politiet har tidligere bedt om tips fra publikum i saken.

Savnede er ifølge politiet godt trent og kan bevege seg over store områder.

Da Evje forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftsbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 centimeter høy.

Politiet har sendt ut bildene av den savnede, men han kan ha mer hår og skjegg nå enn det bildene viser.