Sjåfør satt innesperret etter trailervelt

En sjåfør satt innesperret i traileren etter en utforkjøring ved Grotli Høyfjellshotell. Sjåføren ble senere reddet ut og sendt av gårde med ambulansehelikopter.

Trailervelt ved Grotli

VELTET: Ulykken skjedde ved 17-tiden, tirsdag ettermiddag.

Foto: Stein Are Bergheim

Traileren veltet ved 17-tiden tirsdag ved Grotli Høyfjellshotell på riksvei 15. Bilen skal ha kommet over i motsatt kjørefelt før den havnet på taket i veikanten. Sjåføren, en mann i 40-årene, satt fastklemt inne i vraket.

– Ved bevissthet

Stein Are Bergheim var på ulykkesstedet og kunne fortelle at redningsmannskaper hadde fått sjåføren ut av bilen.

– Jeg var med på å få sjåføren ut av bilen. Da var han ved bevissthet. Akkurat nå er ambulansehelikopteret i ferd med å lette, sa Bergheim da NRK snakket med han klokka 19.45.

Sjåføren ble sendt til Ålesund sykehus. Skadene betegnes som moderate og mannens tilstand skal ifølge sykehuset være stabil.

Veien stenges

Det var kun traileren som var involvert i ulykken. Utover kvelden jobbet redningsmannskaper og bergingsbil med å få flyttet vraket.

Etter hva NRK kjenner til, var traileren fra Stryn hadde last med matvarer.

Politiet opplyser til NRK at veien er sperret mens bergingssarbeiet pågår. Det er omkjøring for lette kjøretøy og all tungtransport må vente.

Klokka 20.45 opplyste politiet at det er manuell dirigering forbi ulykkesstedet. Veien vil senere bli helt stengt i forbindelse med berging av bilen.

Trailervelt på Grotli

Traileren ligger på taket og sjåføren er sperret inne.

Foto: Stein Are Bergheim