Sist sett fredag ettermiddag

DOKKA, NORDRE LAND (NRK) Den siste sikre observasjonen av den drepte Nils Olav Bakken (49) var på Dokka fredag ettermiddag.

Kripos gjorde tirsdag ettermiddag undersøkelser ved den dreptes bopel på Dokka

Politiet har i dag undersøkt mannens leilighet.

Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

Det bekrefter politiadvokat Kristian Johansen til NRK. Det var en politimann som så han da. Politiet er fortsatt interessert i tips dersom noen har sett noe mistenkelig i tidsrommet fredag kveld til lørdag morgen.

Politiet fortsetter med vitneavhør og fortsetter arbeidet på funnstedet og på mannens bopel.

Svært sentralt

Politiet bekreftet tidligere i dag at de er sikker på identiteten til mannen som er i slutten av 40-årene. Seinere på dagen bekreftet de at den avdøde var Nils Olav Bakken (49) fra Dokka. Mannen skal ha hatt tilknytning til politiet. Ifølge Johansen har mannen hatt kontakter med politiet flere ganger, men at han ikke hadde noe uoppgjort med politiet nå.

Les: – Skjønte noe var galt da han ikke hentet avisen

Les: Drapsofferet er lokal mann i slutten av 40-årene

Det var lørdag kveld drapsalarmen gikk etter at liket av en mann ble funnet forkullet i skogen i Søndre Land. Det var noen turgåere som fant mannen i skogområdet på vestsiden av Randsfjorden i nærheten av Fluberg bru.

Les: Drapsetterforskning etter funn av død mann

Tirsdag har politiet drevet både taktsik og teknisk etterforskning. Mannens leilighet på Dokka er avsperret, og naboer og andre er avhørt som vitner.

– Vi har ingen særskilte mistanker til miljøet han var en del av, sier Johansen. Den drepte var endel av et rusmiljø. Politiet holder muligheten åpen for at han ble drept i hjemmet sitt.

Politiet bekreftet tirsdag at mannens familie er varslet.