• Det er tredje året på rad serien avgjøres mellom nettopp disse to lagene.
  • Elverum er regjerende seriemester. De vant seriegullet for første gang i 2013
  • Haslum vant serien i 2012
  • Haslum er seriemestere

Haslum er seriemestere i håndball. Elverum var sjanseløse i seriefinalen og Bærums-laget lekte seg til en suveren seier. Laget lyktes med det aller meste av det de prøvde seg på, mens Elverum hadde en svart dag både i angrep og forsvar. Haslum vant kampen 36-27.

• Haslum leker seg

Haslum lykkes med alt og leker seg med Elverum i sluttminuttene. De scorer fra back fra kant og på kontringer. Det er er fem minutter igjen av kampen og leder 34-24 fem minutter før kampen er slutt.

• Frimerke på Mamelund

I et desperat forsøk på å snu kampen har Elverum satt frimerke på Haslums stjernespiller Erlend Mamelund. Men det hjelper lite, selv om bakspillerne til Elverum nå har begynt å score. Laget tar for lite innpå og ligger under 30-22 ti minutter før slutt.