Seier til Sundet

Nybergsund-Trysil vant 3-2 i kveldens seriekamp mot Notodden.

Hedmarkslaga i 1.divisjon 2009!

Det ble noen travle sluttminutter på Idrettsparken arena i Notodden. Nybergsund sørget for en trygg ledelse på 3-0 ved 70 minutter, men så våknet imidlertid Notodden og slo tilbake mot et noe slapt Trysil-lag.

Rolig start

I første omgang spilte begge lagene jevn og rolig fotball. Med unntak av at Notodden måtte bytte keeper etter ni minutter, gikk de første 40 minuttene unna uten store hendelser. Notodden hadde èn målsjanse etter 18 minutter, men det ble Nybergsund som skulle gå opp i ledelsen etter 42 minutter. Målscorer var Tore Andreas Gundersen.

Målrik avslutning

Etter hvilen kom begge lagene på banen med mer krutt. Etter 59 minutter satte Kim Ojo inn 2-0 for Nybergsund, før Tore Andreas Gundersen slo til med 3-0 etter 65 spilleminutter. Men man skal aldri juble for tidlig.

Fem minutter senere reduserte Andreas Granerud for hjemmelaget, og Granerud fikk nok blod på tann, for 12 minutter senere sendte han Notodden helt opp i ryggen på Nybergsund.

Toss kraftige anstrengelser i sluttminuttene klarte ikke Notodden å sette inn det poenggivende målet, så Nybergsund kunne fornøyd dra hjem til Trysil med tre velfortjente poeng. De er nå nummer fire på tabellen, kun fem poeng bak ledende Sogndal.

Fullstendig referat av kampen finner du her.