Raufoss-trener skuffet etter straffedrama

Det ble for tøfft for Raufoss i kampen om å få spille kvalifisering til 1. divisjon. Notodden er laget som vant lørdagens oppgjør - etter ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.

Notodden - Raufoss i kvalikkamp til 1. div
Foto: Roald Marker / NRK

Skuffet trener

–Dette var tungt å svelge, sier Raufoss-trener Christian Johnsen. Han er utladet og og skuffa. Nå skal spillerne ha ferie fram til midten av desember, før de starter oppkjøringen til neste sesong.

Spennende omganger og ekstraomganger

Det ble ekstraomganger i det tøffe oppgjøret om kvalikkamp til 1. divisjonsspill. I første omgang var hjemmelaget best og fikk satt inn 2 mål på Raufoss. Det var først i 89 minutt i andre omgang Raufoss fikk uttelling. Petter Senstad sto for den bragden på et frispark.

Raufoss-laget hadde med seg 2 -1 etter hjemmeoppgjøret mot Telemarks-laget fra sist helg. I returoppgjøret ville det holdt med seier eller uavgjort, for at de skulle bli klare for playoff om opprykk til neste års 1. divisjon.

Notodden - Raufoss

NOTODDEN - RAUFOSS: det ble et spennende oppgjør på Notodden

Foto: Roald Marker / NRK

Skikkelig kalddusj

Raufoss hadde fått seg en kalddusj med 2 baklengs mål i første omgang. Så klarte Petter Senstad å få det avgjørende målet på straffespark, som bidro til ekstraomganger. Men det ble to omganger uten noen uttelling. Og til slutt ble det tap 5 - 4 i målforskjell på straffesparkkonkurranse.

Vinnerlaget til Notodden skal møte laget som blir nummer 14 i 1.divisjon til play-off. Søndag spiller Elverum kvalifiseringsspill om videre spill i 1. divisjon.