Politiet undersøker blodspor

RINGSAKER (NRK): Politiet bekrefter at de nå undersøker blodspor i Brumunddal i Hedmark etter at en 36 år gammel kvinne ble meldt savnet i romjula. Kripos er kommet for å bistå.

Brumunddal, leting

OMFATTENDE ETTERFORSKNING: Politiet har sperret av et større område.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Kl. 09.06 sendte politiet ut en pressemelding med opplysninger om at det er sikret blod på stedet. Senere på formiddagen ble det også nedlagt flyforbud, inkludert droner, i nærområdet. Samtidig ble mediene oppfordret til å respektere forbudet.

Hamar Arbeiderblad skrev i går kveld at en hundeeier har påvist spor i snøen i Brumunddal og politiet sperret i natt av et større område mens de leter etter den savnede 36 år gamle kvinnen.

Brumunddal, leting

STOR LETEAKSJON: Fra politisperring i Brumunddal.

Foto: Elias Engevik / NRK

Savnet i romjula

Janne Jemtland har vært savnet siden femte juledag etter at hun kom hjem fra fest sammen med ektemannen. Det siste sporet er fra samme morgen da mobiltelefonen hennes ble registrert i Brumunddal sentrum.

Hun ble meldt savnet av ektemannen dagen før nyttårsaften, og ble sist sett i Ellevsetervegen i Brennliroa i Veldre. Det ble satt i gang leteaksjon med frivillig mannskap, redningshunder og politiet.

Oppfordrer til å melde seg

Terje Krogstad

Lensmann Terje Krogstad i Ringsaker.

Foto: Knut-Øyvind Hagen / NRK

Lensmann Terje Krogstad sa til NRK i dag tidlig at de har vært i Fagerlundvegen og Dælivegen i natt og jobbet.

Politiet oppfordrer publikum som beveget seg langs Dælivegen og Fagerlundvegen fredag morgen 29. desember til å melde fra til politiet på 02800.

Det har vært en bred og omfattende etterforskning med innhenting av trafikkdata og mobildata. Politiet har også oppfordret henne, gjennom media, til å ta kontakt dersom hun leser medieoppslagene om forsvinningen.

Montasje av bolighus og forsvunnet kvinne

UNDERSØKELSER: Politiet gjorde onsdag undersøkelser ved Jemtlands hus i Brumunddal.

Foto: NRK/politiet

Flere saker fra Innlandet