Danser OL-velkommen til all verdens ungdom

I dag danset flere tusen ungdommer fra Lillehammer-regionen velkommen til verdens ungdom. I alle fall til dem som skal delta i Ungdoms-OL i 2016.

Se ungdommene danse her!

Først fikk ungdommene høre sangen til Ungdoms-OL Go Beyond, Create Tomorrow, og deretter deltok de i innspillingen av musikkvideoen til sangen. Koreografien er ved Emma Damskau, som også instruerte fra scena.

De var ikke født en gang, da vadmelskledde døler og andre skigale nordmenn flagg-viftet de norske heltene gjennom OL-løypene i åsene over Lillehammer i 1994.

2500 ungdommer

Men i dag var 2.500 ungdommer samlet i nordre nordre sving i Håkons Hall på Lillehammer for å feire OL på Lillehammer sitt 20 års jubileum.

Ungdomsskoleelevene og 1. klasse fra de videregående skolene i Lillehammer, Øyer, Gausdal og Ringebu var invitert på OL-show.

Der markerte de 20 år siden OL og to år til neste, til Ungdoms-OL i 2016.

Musikkvideo

Mimring, OL-historier, prisutdelling og til slutt: Musikkvideoinnspilling.

Først fikk ungdommene høre sangen til Ungdoms-OL Go Beyond, Create Tomorrow, og deretter deltok de i innspillingen av musikkvideoen til sangen.

Med enkel koreografi danset de det som skal bli velkomsthilsenen fra regionens ungdom til all verdens OL-ungdom.

Studenter står bak den visuelle profilen

Marianne Ågotnes studerer mediedesign ved høgskolen i Gjøvik, og var en av de fire studentene som vant konkurransen om å lage Ungdoms-OL's visuelle profil.

– Vi er svært glade for å ha fått oppdraget fra OL-arrangørene, og regner med å måtte jobbe videre med å utvikle designet tilpasset de ulike effektene det blir behov for de neste to årene, sier de glade studentene.

Se profilen i videoen under:

Studenter har laget Ungdoms-OL-profil

VIDEO: Designstudentene viser fram resultatet. Marianne Ågotnes drømmer om en fremtid som mediedesigner. Hun er en av fire studenter bak Ungdoms-OL-profilen.