Hopp til innhold

Får ikke sluttpakke

Tidligere direktør i Norsk Tipping, Reidar Nordby jr er blitt enig med Norsk Tipping om at han slutter i selskapet. Han får ikke sluttpakke.

Reidar Nordby jr

Reidar Nordby jr får ikke sluttpakke når han nå slutter i Norsk Tipping.

 

Reidar Nordby jr. og styreleder Sigmund Thue har sittet i forhandlinger i dag etter at Nordby fikk sparken på direkten i Redaksjon EN i går kveld.

Nordby sier til NRK at de er enige om at han slutter i Norsk Tipping og at han heller ikke blir fast ansatt spesialkonsulent. I stedet skal han nå ha en avtale om å stå til disposisjon som konsulent når selskapet ønsker det.

Han er ikke sikret et spesielt omfang av konsulenttjenestene.

Får lønn i oppsigelsestiden

Både Reidar Nordby jr. og styret har fått sterk kritikk for at den tidligere tippedirektøren skulle beholde lønna på 1,6 millioner når han gikk over til stillingen som spesialkonsulent i Norsk Tipping. 

Avtalen i dag innebærer at han får lønn i oppsigelsestiden og at han ikke får noen sluttpakke. Reidar Nordby jr. står fritt til å jobbe som konsulent i andre selskaper.

- Jeg håper jeg nå kan bidra til ro i og rundt selskapet, sier Nordby til NRK.

Avtalen må imidlertid godkjennes i Norsk Tippings styre tirsdag 27. november.

- Jeg er glad for at Reidar Nordby har akseptert de endringer som er foretatt i forhold til den tidligere inngåtte avtalen, sier styreleder Sigmund Thue i en pressemelding.

Fikk sparken direkte på TV

I går fikk han sparken på direkten på NRK1 av styreleder Sigmund Thue. Nordby bekrefter i dag at han ikke visste om dette på forhånd.

- Jeg var ikke forbrededt å få sparken på TV. Det var en uvanlig måte å komme med slike ting på og det var kanskje verst for familien min, sier Nordby.

Han vil likevel ikke bebreide noen og sier han nå har lagt det bak seg og ser framover. 

Flere saker fra Innlandet