«Testosteronssprengte» kamphaner knuffet hverandre

Det har vært en travel natt for politiet i Hedmark og Oppland med fyll, bråk og fyrverkeri. Noen steder ordnet man opp sjøl: – De testosteronssprengte kamphanene forsvunnet ved politiets ankomst.

Blålys

Politiet har blant annet rykket ut til melding om fyrverkeri, knuffing og ordensforstyrrelser i løpet av natta.

Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento / colorbox.com

Politiet har hatt nok å gjøre også denne helga. Det har vært tilfeller av ordensforstyrrelser, drikking på offentlig sted og knuffing.

00.01: En mann i 20-årene blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand etter å ha blitt stoppet av politiet i Elverum. I tillegg hadde bilen han kjørte ikke registreringsskilt bak, og det var to personer for mange i bilen. Førerkortet til mannen ble beslaglagt.

Fyrverkeri

00.05: Noen klarer tydeligvis ikke å vente helt til nyttår med å skyte raketter, for politiet i Gudbrandsdal fikk melding om fyrverkeri-skyting på Søre Ål. Det hele var avsluttet da politiet ankom stedet.

Det var nok likevel ikke slutt på rakettene for ved 01-tida fikk politiet ny melding om fyrverkeri på Søre Ål i Lillehammer. Denne gangen ble synderen funnet og ifølge politiet «erkjente sin brøde og vil bli anmeldt for forholdet.»

00.15: En hjemme-alene-fest kom ut av kontroll i Hamar. Både politiet og naboer hjalp til for å avslutte festen.

00.19: Ei kvinne skal ha blitt angrepet på et arrangement på Flisa. Hun ble ikke alvorlig skadet, og forholdet blir anmeldt.

01.43: En mann i 20-årene ble pågrepet for ordensforstyrrelse etter at han ikke ville høre på politiets beskjed om å fjerne seg fra et område i Gjøvik sentrum. Han blir anmeldt, ifølge politiet.

02.05: En mann i 20-årene blir anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann etter å ha vist fingeren til politiet i Lillehammer sentrum. I tillegg kalte han patruljen for idioter, melder politiet på Twitter.

Knuffing på torget

02.25: Politiet rykket ut til Lilletorget i Lillehammer sentrum etter melding om knuffing. Ifølge politiet hadde «de testosteronssprengte kamphanene forsvunnet ved politiets ankomst».

05.10: En mann i 20-årene ble pågrepet for drikking på offentlig sted under Rakfiskfestivalen på Fagernes. Det ble en dyr drink, siden mannen fikk en bot på 4000 kroner.

05.13: Politiet i Vestoppland melder om at de har anmeldt en mann i 30-årene for ordensforstyrrelse, samt bortvist fire personer for det samme på Rakfiskfestivalen på Fagernes.