Neida, været blir ikke så dårlig...

Aftenposten nøyde seg ikke med å melde været på normalt vis for Hamar i dag. Nå beklager de tabben.

Aftenposten 29.04.14

VÆR TIL Å DØ AV? Her er Aftenpostens «værvarsel» for Hamar i dag.

Foto: Faksimile fra Aftenposten

Mange lesere av Aftenposten som ville sjekke værvarselet for Hamar, fikk seg en overraskelse i dag.

Tversover det som skulle vært et varsel om middels vårvær i Mjøsbyen sto det med store typer «Selvmord».

Ikke spådd tragisk vær

Men selv om varmen den siste tida er borte for en stakket stund, og sola bare titter fram sånn dann og vann, er vel ikke været i Hamar så ille at det går på livet løs?

Les her: Været i Hamar slik yr.no ser det

Meteorologisk institutt melder om bris, skyet og mulighet for litt regn onsdag, mens det torsdag skal bli til dels pent vær, men utrygt for litt regn. De nevner ikke selvmord med et ord.

Laster Twitter-innhold

– Beklager

– Dette er en beklagelig feil. I arbeidet med grafikken har et utdrag fra en tittel av en eller annen grunn blitt lagt på værsiden. Dette ble ikke oppdaget før en tredjedel av opplaget hadde blitt trykket opp, forklarer Gunnar Johnsen, sjef for publisering i Aftenposten.

– Vi beklager virkelig denne feilen, som overhodet ikke er en harselering med hverken været eller Hamar, understreker han.

Alltid solskinn i Hamar

– Aftenposten bør skjerpe rutinene sine. Denne tabben burde de oppdaget tidligere, synes Hamar-ordfører Morten Aspeli. Men understreker at han ikke helt har mistet all tillit til Aftenposten.

– Dessuten skinner sola nesten alltid i Hamar! Ut fra værvarslet frykta jeg en fuktig og grå dag i dag. Men etter noen regndråper på morrakvisten har det vært sol i dag også, smiler han, uten det minste tegn til depresjon.

Hadde det enda vært på økonomisidene eller sportssidene tabben skjedde, så kunne det kanskje vært tolket som en kommentar til stupetårnskandalen, HamKams resultater i det siste eller andre begredeligheter i stiftsstaden.

– Å nei, da, sier Aspeli. – Stupetårnet har vi snart orden på, og vil gi helt andre overskrifter i Aftenposten når det står ferdig. Og HamKam kommer så det suser utover i sesongen, proklamerer han skråsikkert.

Så var det vel bare en kjedelig, liten trykkfeil da....

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold