Mann knivstukket i Kongsvinger

En 35 år gammel mann ble lørdag kveld stukket med kniv i Kongsvinger. Politiet har pågrepet en 29 år gammel mann som de mener er gjerningsmannen.

Knivstikking Kongsvinger

Mannen skal ha blitt liggende på denne trappa, ved Holmengården i Øvrebyen i Kongsvinger, etter knivstikkingen.

Foto: Odd Ragnar Lund / NRK

En mann ble sent lørdag kveld knivstukket og brakt til sykehus i Kongsvinger. Mannen er trolig ikke alvorlig skadd

Hendelsen skjedde i Kongsvinger sentrum rundt klokka 23. Gjerningsmannen ble raskt pågrepet og er i natt avhørt av politiet. Siktede påstod at fornærmede skyldte ham penger.

– Siktede er avhørt, og politiet er ferdig med åstedsundersøkelser. Siktede ble kjørt hjem av politiet søndag morgen, forteller Jørn Akre, operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt.

Politiet sier de ønsker å komme i kontakt med vitner til hendelsen.

Truet flere med kniv i Stange

I Stange truet en person flere personer med kniv. En person ble skadet men det er usikkert om det skyldes knivbruk.

En jente ble skadet i armen da hun ble redd og slo seg ut gjennom et vindu. Politiet har pågrepet mannen som er siktet for trusler med kniv og for kjøring med bil i påvirket tilstand.

Siktede sitter fremdeles i arrest i Hamar.

Skremt av skudd i Gran

En turgåer meldte fra til politiet etter at vedkommende hadde hørt flere skudd ved Granåsen i Gran kommune. Det ble senere opprette sak mot en person som hadde avfyrt flere skudd med pistol på en eiendom.

Bil kjørte av veien

Bilulykke Folldal

Utforkjøring i Folldal

Foto: Geir Olav Slåen / NRK

En bil kjørte av veien på fylkesvei 29 ved Dalholen i Folldal. Ulykken skjedde like før klokka tre lørdag ettermiddag. En person er sendt til sykehuset for sjekk. Det ble store materielle skader på bilen.

En bil kjørte også av veien i Gjesåsen i Åsnes i natt. En person ble lettere skadet og en ung mann er mistenkt for kjøring i beruset tilstand.