Lillehammer vant over Stavanger

Et revansjelystent lag vant søndag kveld 2–1 over Stavanger Oilers i Kristins Hall. Hjemmelaget vant etter en meget dramatisk avslutning av kampen. Storhamar tapte 1-4 mot Vålerenga.

Lillehammer-Stavanger, andre semifinale

(Med tillatelse fra TV2)

I Kristins Hall scoret Dag Morten Wehn det første målet etter pasning fra Alexander Reichenberg. Mot slutten av første periode tok Joakim Arnestad-Eidsæther imot pucken fra Matt Case og førte den i mål.

Dermed ledet Lillehammer 2–0 etter to perioder, men i tredje periode satte Jean-Michel Daoust inn et mål til bortelaget.

Lillehammer fikk en spiller utvist i siste spilleminutt, Stavanger tok da ut keeperen, men klarte likevel ikke å utligne.

Lillehammer tapte den første semifinalekampen i Stavanger på fredag, men har nå rettet opp regnskapet til 1–1. Allerede tirsdag møtes lagene igjen i Stavanger.

1-4 i Hamar OL-Amfi

Storhamar spilte den andre kampen i semifinalen mot sin argeste rival gjennom en årrekke, Vålerenga.

Eirik Børresen (Fredrik Lystad Jacobsen, Mads Hansen) satte inn 1-0 til Storhamar men Stefan Espeland utlignet raskt til 1-1. Så ble det et nytt mål til gjestene, utført av Rasmus Juell. Morten Ask scoret først ett mål i andre periode, i siste periode satte han inn ett til og avgjorde kampen.

Vålerenga leder dermed 2-0 i kamper.

.

Andre semifinale, LIK-Stavanger

Lillehammer vant den andre semifinalen mot Stavanger. Den første som vinner fire av sju kamper går til finalen.