Lillehammer-seier over Stjernen etter fem magiske minutter

Lillehammer leverte en forrykende midtperiode og snudde kampen mot Stjernen til 5-2-seier i ishockeyens eliteserie søndag.

Stjernen var i føringen med 2-1 etter den første perioden. Scoringer av Johan Eriksson, Joakim Arnestad, Martin Ellingsen og Martin Gran gjorde at bordet var snudd før den siste perioden, som endte målløs.

Fire av Lillehammers fem mål kom i overtall.

Hjemmelaget fikk den beste starten da Liam Sætre scoret på pasning fra Andreas Martinsen tidlig i 1. periode.

Stjernen slo tilbake litt over ett minutt senere ved John Piccinich. Den tidligere Lillehammer-spilleren Stian Nystuen sendte gjestene i ledelsen mot slutten av perioden.

Stjernen kunne overtatt annenplassen fra Vålerenga bak suverene Sparta med seier, men blir værende på 3.-plass.

Lillehammer var tilbake i Kristins Hall etter å ha spilt i store Haakons Hall forrige helg. Der ble en opptur med 4-1 over Stavanger. Laget røk derimot 2-5 borte mot Frisk Asker i torsdagens kamp.