Hopp til innhold
Letemannskaper på Fåvang.
Foto: Aleksandr Nedbaev / NRK

Leteaksjon etter mann på Ringebu

Oppsummert

En 77 år gammel mann ble meldt savnet 22.september på Fåvang i Ringebu.

 • Leteaksjon fortsetter på Ringebu

  Letingen etter den 77 år gamle mannen som har vært savnet siden onsdag på Fåvang i Ringebu fortsetter med full styrke lørdag. Leteaksjonen har pågått gjennom natta og i morgentimene lørdag byttes mannskapet på stedet ut forteller operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Øyvind Bakken.

  – Det er mye ressurser knyttet opp mot aksjonen. Vi har folk fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Heimevernet og Norske redningshunder, forteller han.

  Totalt er nesten 150 personer involvert i letingen. Det søkes blant annet i området der mannen bor.

  Fåvang-drone-leteaksjon
  Foto: Aleksandr Nedbaev / NRK
 • Krevende leteområde

  Leteaksjonen etter en savnet mann på Fåvang i Ringebu fortsetter for fullt. Nå er enda flere letemannskaper satt inn i søket, blant annet Sivilforsvaret.

  Innsatsleder i politiet, Magnus Danielsen, sier de fortsatt har håp om å finne mannen i live. Han ble sist sett onsdag formiddag og hypotesen er at han har gått ut og at det har tilstøtt ham noe, sier Danielsen.

  Leteområdet er krevende med ulendt terreng og mye vegetasjon.

  Magnus Danielsen, innsatsleder politiet i Innlandet
  Foto: Aleksandr Nedbaev / NRK
 • Savnet mann ikke funnet

  Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet på Fåvang i Ringebu i går er fortsatt ikke funnet. Mannskaper fra politiet, Røde Kors og Norsk Folkehjelp har lett etter mannen i natt. Det blir satt inn enda flere mannskaper i søket i dag, sier operasjonslederen hos politiet. Mannen ble meldt savnet av familien sin i går formiddag.

 • Helikopter avsluttet søk i leteaksjon

  Helikopteret som tidligere ble brukt i leteaksjonen i Ringebu i dag, har avsluttet sin del av søket for kvelden. Fortsatt vil letemannskaper være i aksjon utover natta, sier operasjonsleder Øyvind Bakken i Innlandet politidistrikt. En 77 år gammel mann ble meldt savnet av sin familie i formiddag, og både hunder og letemannskaper har vært i aksjon.

 • Leteaksjon på Fåvang

  Redningshelikopter, politiet og frivillige leter etter en savnet mann i 70-årene på Ringebu.

  Siste kontakt med mannen skal ha vært i går ettermiddag. Mannen har grått hår, er 178 cm høy og er trolig iført rød og blå jakke, melder politiet.