Vil du ha rønna til Monsen?

Lars Monsen beskriver koia i Trysil som ei rønne med elendig standard, der tapeten er grusom og gulvet er skeivt. Nå kan den bli din!

Lars Monsen
Foto: NRK

"Rønna" ligger øverst i Ljørdalen i Trysil og er nå lagt ut for salg med en prisantydning på 150.000 kroner.

I annonsen som ligger ute på Finn.no gir Monsen koia strykkarakter.

"Gulvet er skeivt, tapeten grusom og skapene eldgamle. Du må slåss med skuffene for å få dem ut", skriver Monsen i annonsen.

Men så er det heller ikke koia Monsen mener det er verdt å betale for, men beliggenheten! Monsen beskriver stedet der hytta ligger som ei perle for friluftsinteresserte, med gode muligheter for jakt og fiske, og med bjørnen luskende rundt husveggene.

Stor oppmerksomhet

VG har hyttesalget som hovedoppslag i dagens avis, og bedre "annonseplass" enn det er det vel ikke mulig å få for en hytteselger.

For de som er interesserte i å kjøpe, eller bare er nysgjerrige på hvordan koia ser ut, har Monsen lagt ut en bildeserie på finn.no.

Se hele annonsen på finn.no

Dersom du tenker på å legge inn et bud, har Monsen følgende beskjed: Prisen er ferdig prutet, ingen vits i å prøve seg en gang. Selger trenger ikke pengene, men heller ikke koia, har for mye annet å bruke og ta vare på.

Nrk.no har forsøkt å ringe Lars Monsen i dag for å høre om noen kjøpere har meldt sin interesse, men vi har foreløpig ikke fått svar.