Kongsvinger slo Sandefjord

Kongsvinger vant over Sandefjord i seriekampen søndag, i generalprøven foran kvartfinaleduellen i cupen.

Mats Cato Moldskred feirer

Mats Cato Moldskred ble matchvinner for KIL.

Sandefjord toppet tabellen i 1. divisjon før dagens kamp, mens Kongsvinger lå omtrent midt på tabellen. Men det var Hedmarkslaget som viste seg som det sterkeste laget foran 1637 tilskuere hjemme på Gjemselund.

Kongsvinger og Sandefjord er de eneste lagene fra 1. divisjon som har spilt seg til kvartfinale i NM. Kampen i dag kan ses som en generalprøve før den store kampen i slutten av september.

Kongsvinger på sjette

Mats Cato Moldskred ble matchvinner for KIL da han satte ballen i mål etter 13 minutters spill i søndagens kamp. Moldskred fikk ballen alene med Sandefjord-keeper Anders Gundersen og gjorde ingen feil.

Kristiansund topper nå tabellen etter 3–1 borte mot Strømmen. Nordmøringene er ett poeng foran tabelltoer Sandefjord. Kongsvinger klatret til 6.-plass på tabellen.

Raufoss tapte igjen

Det andre lokale laget i 1. divisjon, Raufoss, tapte nok en gang, og ligger nå på nedrykksplass.

Kampen mot Hødd var lenge åpen, men etter 81 minutter satte Eirik Ulland Andersen inn det avgjørende målet for Hødd.