Innlandsscenen julespesial

Lille julaften ba vi inn gjester til juleverksted, og musikk i studio. Se video med Marie Klåpbakken, Camilla Granlien og flere i artikkelen. Julestemning er garantert!

En times sending fra Innlandsscenen med julemusikk.

I årets julespesial samla en håndfull dyktige musikere fra Hedmark og Oppland seg rundt et langbord. I tillegg til kos med juleverksted ble det selvsagt også mye musikk fra Innlandsscenen.

Tre grupper

Gruppa «Julestemmer» består av folkesangerne Camilla Granlien fra Lillehammer, Annar By fra Elverum, Margrete Nordmoen fra Trysil og Solbjørg Tveten fra Tørvikbygd. De framfører sanger som kan knyttes til førjulstida, jula og romjula.

Marie Klåpbakken fra Vinstra kommer med sin faste gitarist Øyvind Smidt fra Heidal. Klåpbakken og Smidt har den siste tida vært på juleturne med musikk forankra i tradisjonell folkemusikk. Klåpbakken, som har en mastergrad i folkemusikk fra Norges musikkhøyskole, har figurert i flere større tv-produksjoner de siste åra og har også deltatt i Melodi Grand Prix.

Vokalist Torill Beate Nilsen fra Hamar har med seg Ole Gjøstøl på piano, Henning Ramseth på gitar og Bjørn Thomassen på bass. Nilsen har sunget i damekoret «Damenes Aften» i 15 år, og har ellers oppdrag som soloartist, som duo og også med band, blant annet på «Julegrytekonserten» på Gregers i Hamar.

Marie Forr Klåpbakken

Marie Klåpbakken spilte på Innlandsscenens julespesial.

Foto: Anne M. Steine