Innlandet og reiseliv

Oppsummert

Tretopphyttene i Brumunddal og Norges eneste innlandsfiskevær, Fiskevollen i Rendalen, er på listen over de mest populære reisemålene i Norge i fjor. Reiseekspert Gunnar Garfors har plukka ut 81 reisetips i her i landet i en helt ny bok.

 • Bil har kjørt av veien

  En bil har kjørt av veien på Rv3 nord for Kvikne. 2 personer er innvolvert i ulykken. Begge er ute av bilen. Den ene personen er kjørt til Tynset sykehus for sjekk.

 • Hoteller må stenge

  Flere hoteller i Innlandet må gå for halv maskin eller stenge helt, fordi de mangler renholdere og annet personell. Reiselivssjef i Visit Lillehammer sier dette gjelder blant annet Spidsbergseter i Ringebu, og Lillehammer fjellstue på Nordseter.

 • Enighet om campingplass på Dovre

  Dovre kommune og Statsforvalteren i Innlandet har blitt enige om en løsning for nytt areal til campingformål på Dombås. Etter mekling er det blitt enighet om at drøye 6 dekar dyrket mark blir omdisponert til campingplass.

 • Pris til Gjendesheim

  Hyttebestyreren på Gjendesheim, Marius Haugaløkken, har blitt tildelt DNTs første bærekraftspris. Prisen deles ut for å berømme innsats på klima- og miljøområdet. og ble kunngjort under DNTs landsmøte.

  Turistvert, Marius Haugaløkken ved Gjendesheim
  Foto: Even Lusæter / NRK