Hodeskader etter skole-slåsskamp

En 10-klassing ble sendt til sykehus med hodeskader etter at han prøvde å stoppe en slåsskamp mellom to medelever.

En gutt i 10-klasse på Stange ungdomsskole i Hedmark ble sendt til sykehus med ansikts- og hodeskader etter at han prøvde å stoppe en slåsskamp mellom to medelever.

Gutten fikk et slag i ansiktet og falt i isen.

I skolegården

Slåssingen skjedde i skolegården på torsdag. Det var ingen av de to som startet slåssingen som slo 10-klassingen, men en annen elev som også prøvde å gå i mellom for å stoppe slåsskampen. Ved et uhell skal han da ha truffet medeleven i ansiktet. Det forteller rektor Gunnar Arnekleiv.

- Det var en konflikt mellom to elever i et friminutt. I neste friminutt kom oppfølgeren, og to andre elever prøvde å gå imellom. Den ene av de som gikk imellom slo den andre ved et uhell.   

Besvimte

Gutten besvimte, men kom seg på bena nokså raskt igjen. Med kun et kutt over øyet som synlig bevis på slåssingen, ble eleven sendt hjem. Gutten oppsøkte selv legevakten og ble sendt rett videre til sykehus.

- Det er beklagelig at vi ikke fikk sjekket han grundigere, men vi oppfattet ikke skaden som alvorlig. Men vi ser alvorlig på hendelsen og vil ta saken opp på fredag, sier Arnekleiv.