Hopp til innhold

HamKam signerte midtbanespiller fra KFUM

HamKam har signert midtbanespilleren Tore André Sørås fra 1. januar. 24-åringen var på utgående kontrakt i 1. divisjonsklubben KFUM.

HamKam bekreftet overgangen på egne nettsider torsdag. Dermed bytter Sørås ut 1. divisjon med Eliteserien fra og med neste sesong.

– Det blir jo et steg opp selvfølgelig, jeg er utrolig klar for det. Jeg tror også HamKam er en klubb som passer meg veldig bra med tanke på spillerprofiler og spillertyper som er her allerede, sier Sørås til hans nye arbeidsgiver.

Kolbotn-mannen har tidligere spilt i både Follo og Viking. De siste fire sesongene har han tilbrakt på Ekeberg der han har vært med på å løfte KFUM fra 2. divisjon til toppen av 1. divisjon.

HamKam opplyser ikke om lengden på kontrakten. Hamar-klubben møter Sandefjord 10. april i første runde av Eliteserien 2023.

(©NTB)

Kvalifisering til Eliteserien i fotball 2022 Fredrikstad - KFUM (3-3) (4-5 straffespark)
Caption Fredrikstad 20211206. KFUMs Tore André Sørås går av banen etter og ha fått rødt kort under kvalifiseringskampen til Eliteserien 2022 mellom Fredrikstad og KFUM på Fredrikstad stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB

Flere saker fra Innlandet