Voldsepisode på campingplass i Moelv
Foto: Bjørn Opsahl / NRK

Fem siktet etter voldsepisode

Oppsummert

Fem utenlandske statsborgere ble pågrepet og siktet for kroppskrenkelse etter at vitner meldte fra om pågående vold på Steinvik camping lørdag 5.august. En mann ble fraktet til sykehus med slagskader.

 • Nye avhør etter voldssak

  Politiet bekrefter beslaglag av en kniv og et belte etter at en mann ble utsatt for vold på en campingplass i Moelv på lørdag.Fem menn ble siktet etter hendelsen.Politiadvokat Trine Hanssen sier de ønsker å gjennomføre nye avhør med tre av dem.

 • En femte person pågrepet

  Politiet har pågrepet en femte person etter voldsepisoden på Steinvik camping lørdag. Søndag ettermiddag jobber politiet med å avhøre både den fornærmede mannen, de fem som er pågrepet og vitner.

 • Sperret av hytter

  Politiet har forseglet og stengt fem hytter på campingplassen. Både de fire mennene som er siktet og den fornærmede skal være polske sesongarbeidere som bodde på campingplassen. Politiet gjorde søndag ettermiddag undersøkelser på åstedet.

  Voldsepisode på campingplass i Moelv
  Foto: Bjørn Opsahl / NRK
 • Skal avhøres etter voldshendelse

  Politiet skal søndag gjennomføre avhør med både den fornærmede og de fire mennene som er siktet. Den fornærmede har blant annet bruddskader i nese og skuldre, ifølge politiet. Også vitner skal avhøres videre i etterforskningen.

  Voldsepisode på campingplass i Moelv
  Foto: Bjørn Opsahl / NRK
 • Etterforsker voldsepisode i Moelv

  Politiet har satt i gang etterforskning etter at fire utenlandske statsborgere lørdag ettermiddag ble siktet for kroppsskade. En mann ble sendt til sykehus med slagskader etter hendelsen.