Dette er den ettersøkte etter Hamar-ranet

Politiet i Hamar går nå ut med bilde av vedkommende som ranet av Shell 7-Eleven på Solvang i Hamar tirsdag kveld. Politiet er svært interessert i tips i saken.

Raner, Hamar

Politiet er usikre på om gjerningspersonen er så mørk i huden som det ser ut som på bildet.

Foto: Overvåkningsbilde

Raner, Hamar

Politiet er usikre på om gjerningspersonen er så mørk i huden som det ser ut som på bildet.

Foto: Overvåkningsbilde

Politiet i Hamar legger nå ut bilder av personen som sto bak det væpna ranet av bensinstasjonen i Hamar tirsdag kveld. De har fått inn flere interessante tips, men vil ikke si noe om hva slags tips det dreier seg om.

Gjerningspersonen som ranet Shell Solvang på Hamar tirsdag kveld, var bevæpnet med et skytevåpen. Onsdag fortsetter politiet jakten på raneren.

– Vedkommende kom raskt inn, truet med pistol, fikk penger og gikk raskt ut igjen. Det ble ikke sagt noe under ranet. Han forsvant til fots, men vi utelukker ikke at han hadde et kjøretøy i nærheten, sier kriminalsjef ved Hamar politistasjon, Rune Otterstad til NRK.

– Kan være en maske

Mannen anslås å være cirka 180 cm høy, han var iført svart vinterjakke med hette, mørke bukser, mørke sko og svarte hansker.

– Vi er usikre på om personen er så mørk i huden som det ser ut på overvåkningsbildene. Vedkommende var godt tildekket under ranet.

Han utelukker ikke at vedkommende hadde en maske foran ansiktet.

Politiet understreker at alle opplysninger kan være viktige og ønsker tips til tips-hedmark@politiet.no eller på telefon 488 86 781.

– Jeg vil oppfordre folk til å ta kontakt hvis de tror de kan ha sett noe av interesse. Tips en gang for mye enn en gang for lite. La politiet avgjøre om tipset er viktig eller ikke.

Raner, Hamar

Raneren på veg inn på bensinstasjonen.

Foto: Overvåkningsbilde

Forsvant til fots

Etter å ha truet til seg en stor sum kontanter, forsvant mannen til fots. Politiet bekreftet onsdag morgen at de hadde spor å gå etter.

– Vi har både vitneopplysninger og tekniske spor å gå etter, sa operasjonsleder Henning Olsen til NRK onsdag morgen.

Hva slags spor det dreier seg om, kan han imidlertid ikke si mer om.

– Jeg kan ikke gå i detalj på dette av hensyn til etterforskninga, sier han.