Etterlysning etter voldtekt

Politiet i Hedmark går nå ut med en etterlysning etter en ung kvinne anmeldte en overfallsvoldtekt i Trysil sentrum natt til lørdag.

Sondre Kristian Grønstad

ØNSKER OPPLYSNINGER: – Vi ønsker å få flere opplysninger fra publikum om en mann som ble observert i området hvor voldtekten skjedde, sier Sondre Grønstad, lensmann i Trysil

Foto: Anne Næsheim / NRK

– Vi har mottatt flere tips fra publikum, og ønsker å få flere opplysninger om en mann som ble observert i området hvor voldtekten skal ha skjedd, sier lensmann i Trysil, Sondre Grønstad.

Politiet ønsker informasjon om en mann med afrikansk utseende, som er cirka 180 cm høy og har normal kroppsbygning. Han var iført lyse klær og snakket gebrokkent norsk.

Etterforskes som overfallsvoldtekt

Det var kvinnen selv som varslet politiet om at hun hadde blitt voldtatt like sør for Trysil sentrum natt til lørdag. Voldtekten skal ha skjedd mellom klokken 03.00 og 04.10. Politiet etterforsker saken som en overfallsvoldtekt ifølge lensmannen.

– Det har blitt gjort undersøkelser på åstedet og avhør av fornærmede. Men vi ønsker å få flere opplysninger fra personer som oppholdt seg på stedet eller kjørte forbi området, sier Grønstad.

Personer som har opplysninger om saken bes om å ta kontakt med politiet på telefon 02800 eller 62539000.

Sør for Trysil sentrum

Overfallet og voldtekten skjedde like sør for sentrum i Trysil natt til lørdag.

Foto: Inge Haugen