En mann døde i Kongsvinger etter slagsmål

En mann i 50 åra døde i sin egen bolig etter å ha blitt utsatt for vold i sin egen bolig i går kveld.

Drap Kongsvinger

Mannen i 50-åra døde av skadene han pådro seg.

Foto: Per-Erik Stømner/Glåmdalen/ NTB Scanpix Per-Erik Stømner/Glåmdalen / NTB scanpix

En mann i 50 årene døde på Kongsvinger sykehus tirsdag kveld, etter at han ble utsatt for vold i sin bopel.

Politiet og redningsetaten fikk melding om et slagsmål i en bopel i sentrum ved 16.40 tiden tirsdag, hvor en mann i 20 årene hadde stukket fra stedet, mens den andre lå igjen skadd.

Politiet satte raskt i gang en leteaksjon etter gjerningsmannen. Etter en og en halv time, fant politiet den antatte gjerningsmannen på en privatadresse i Kongsvinger. Pågripelsen skjedde uten dramatikk.

Gjerningsmannen kjent av politiet fra før

Mannen er en kjenning av politiet, og er siktet for volden. Han vil bli vurdert fremstil for varetekt torsdag eller fredag.

Mannen som ble utsatt for vold, fikk livreddene førstehjelp av amulansepersonell på stedet, men livet stod ikke til å redde.

– AMK fikk melding om slagsmålet og den skadde klokka 16.40. Vi sendte to ambulanser til stedet. Vedkommende ble sendt til Kongsvinger sykehus. Det ble etter kort tid rekvirert luftambulanse, men før pasienten ble sendt videre døde han, sier kommunikasjonsrådgiver Torvild Sveen i Sykehuset Innlandet.

Politiet har avhørt vitner til hendelsen, og sikrer tekniske spor på åstedet, men vil foreløpig ikke kommentere voldsepisoden nærmere.

Innlandet politidistrik har spurt KRIPOS om bistand i den videre etterforskningen.