Drømmestart for KIL

HamKam ledet 2-0, men så gjennomførte KIL en imponerende snuoperasjon.

KIL Toppfotball
Foto: KIL / KIL

Det er drømmen å starte sesongen med seier og mål. Det er ingenting som er som å slå storebror på hjemmebane,

Eidier Frejd

Kraft og innsats

KIL er som et nytt lag denne sesongen og virker fundamentalt mye sterkere enn for ett år siden.

- Det er drømmen å starte sesongen med seier og mål. Det er ingenting som er som å slå storebror på hjemmebane, sier en fornøyd Eidier Frejd til NRK.

Frejd scoret utligningsmålet i det femtiende minuttet og var en vesentlig spiller for Kongsvinger i hele kampen. Men det så ut til å bli alt annet enn en fin seriestart for KIL.

Video nsps_upload_2009_4_5_22_37_47_2543.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Flott HamKam-start

Kongsvinger havnet bakpå etter å ligget under både èn- og to null etter at HamKam var dødelig effektive.

Juha Pasoja fikk gleden av å score det første målet på straffe etter et drøyt kvarter. Etter en snau halvtime banket Tommy Øren ballen i mål for HamKam.

Fem minutter senere løsnet det for KIL, Randall Brenes satte et frispark fra 18 meter bak Rønningen. Det var en fortjent redusering. Rett etter at andre omgang er blåst i gang er KIL farlig fremme igjen, og Edier Frejd utligner.

Videre ligger det en nervøs stemning over Gjemselund, men KIL styrer spillet og får tilslutt uttelling når Kai Risholt får ballen på 16 meter og setter Gjemselund i ekstase.

Lover fullt trykk

Kongsvinger skal spille for fullt for de neste 87 poengene.

Tom Nordlie

HamKam prøver seg før slutt, men når ikke frem. KIL er både heldige og dyktige og sikrer tre poeng mot opprykksfavoritten.

Edier Frejd forsikrer fansen om at KIL kommer til å holde trykket oppe hele sesongen. KIL fortsetter med en ny vanskelig kamp borte mot Haugesund.

Tom Nordlie sier det er godt å slippe unna presset med å vinne i Haugesund neste søndag, men at Kongsvinger skal spille for fullt for de neste 87 poengene.