Drap på Kirkenær

Oppsummert

Torsdag 23. oktober 2014 ble ei kvinne funnet drept i huset der hun bodde på Kirkenær i Grue kommune i Hedmark.

 • Drapsdom blir stående

  Høyesterett har forkastet anken fra mannen som er dømt for å ha drept en kvinne i Grue høsten 2014, skriver Glåmdalen. Dermed blir dommen fra lagmannsretten stående. Mannen ble dømt til tvungent psykisk helsevern.

  Drap Kirkenær
  Foto: Odd Ragnar Lund / NRK
 • Dømt til psykisk helsevern for drap

  Mannen som er tiltalt for å ha drept ei kvinne på Kirkenær i Grue i 2014, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Det har Eidsivating lagmannsrett bestemt. Han fikk samme dom i tingretten, men anket dommen fordi han mener han ikke står bak drapet.

  Drap Kirkenær
  Foto: Odd Ragnar Lund / NRK
 • Videre fengslet etter drap

  Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne på Kirkenær i fjor er varetektsfengslet i ytterligere fire uker. Statsadvokatene i Hedmark og Oppland har nå saken, og de venter på en tilleggsuttalelse fra de sakkyndige, før de tar en avgjørelse i saken.

 • Forlenget varetekt etter Grue-drap

  Mannen som er siktet for drap på ei kvinne på Kirkenær i Grue for en måneds tid siden er varetektsfengslet i fire nye uker med brev- og besøkskontroll. Det bestemte Glåmdal tingrett i dag. Mannen i 40-årene ble pågrepet kort tid etter drapet, og har vært varetektsfengslet siden 23. oktober.

 • Siktede fortsatt ikke avhørt

  Politiet har fortsatt ikke fått avhørt mannen som er siktet for drapet på den 63-år gamle kvinnen i en bolig på Kirkenær, opplyser informasjonsrådgiver ved Hedmark politidistrikt, Karianne Doblaug.