Dødsfall Hunndalen

 • Dødsfallet i Gjøvik

  Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ingen sikker dødsårsak for mannen i 40-åra som ble funnet død i hjemmet sitt på Gjøvik i går ettermiddag. Men politiet mender det ikke har skjedd noe straffbart i forbindelse med dødsfallet.

  Mistenkelig dødsfall i Hunndalen
  Foto: Jorun Vang / NRK
 • Foreløpig obduksjonsrapport klar

  Politiet har ingen sikker dødsårsak for mannen i 40-åra som ble funnet død i hjemmet sitt på Gjøvik i går ettermiddag. Politiadvokat Ingveig Nøkleby sier funna likevel viser at det ikke har skjedd noe straffbart.

  Mistenkelig dødsfall i Hunndalen
  Foto: Jorun Vang / NRK
 • Foreløpig obduksjonsrapport

  I dag venter politiet en foreløpig obduksjonsrapport, etter at en mann ble funnet død i boligen sin i Hunndalen i Gjøvik i går ettermiddag. Mannen var i 40-åra, og politiet anser dødsfallet som mistenkelig.

 • Mann funnet død i Hunndalen

  Politiet vet foreløpig ikke om det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en mann i Hunndalen i Gjøvik. Mannen ble funnet inne i sitt eget hjem, men omstendighetene er slik at vi gjør undersøkelser, sier operasjonsleder Marianne 'Brun ved Innlandet politidistrikt.

 • Krimteknikere undersøker dødsfall

  En person er funnet død i Gjøvik og politiet undersøker om det har har skjedd noe straffbart, skriver OA. Politiet har kriminalteknikere på stedet for å foreta åstedsundersøkelser.