Hopp til innhold

Direkte nå: Bokbad med Jo Nesbø

Det er duket for refleksjon rundt mørke temaer, når Jo Nesbø i kveld stuper ut i bokbadet i Kulturhuset Banken på Lillehammer. Direkte her fra klokka 18.00.

Følge bokbad fra Kulturhuset Banken i Lillehammer, med Jo NEsbø og Carl Frode Tiller. Badesjef er Marius Aronsen.

Temaer som hevn, synd og soning står for tur, når Jo Nesbø deltar på bokbad i kveld.

Fra klokka 18.00 kan du følge Jo Nesbø og i Festsalen i Kulturhuset Banken på Lillehammer. Arrangementet er en del av Norsk Litteraturfestival – Sigrid Undset-dagene.

I samtale med Marius Aronsen, vil han diskutere temaer som synd, soning og hevn.

Han slapp i vår romanen «Sønnen», som beveger seg i landskapet rundt politi og kriminalitet, men uten privatdetektiven Harry Hole i aksjon. Forfatteren, som også er siviløkonom og musiker, er blant Norges mestselgende forfattere.

I programmet for litteraturfestivalenstår følgende om Nesbøs rolle i bokbadet:

«Kanskje vil en samtale om Sønnen tydeliggjøre hvorfor et velrenommert engelsk forlag har bedt Jo Nesbø skrive en ny versjon av Shakespeares store drama Macbeth?»

Også forfatter Carl Frode Tiller rigger seg til for et realt bad. Han fikk Tarjei Vesaas’ debutantpris og P2s lytterpris for romanen «Skråninga». Hans litterære og kommersielle gjennombrudd kom med boka «Innsirkling». Aronsen skal prøve å få svar på hvorfor Tiller treffer leseren så hardt med sine fortellinger om helt vanlige mennesker?

Det vil også bli høytlesning fra «Fem Årstider »ved Maria Tryti Vennerød.