Brumunddal vant Norway Cup

Brumunddals juniorlag lå under 0-1 for Lillestrøm, men kom tilbake og vant til slutt Norway Cup på straffespark-konkurranse.

Brumunddal vant en svært dramatisk finale med minst mulig margin, da de slo Lillestrøm i straffespark-konkurranse.

Brumunddal lå under 0-1 etter første omgang, men utlignet i følge leder Guttorm svært fortjent.

Ekstraomganger

Brumunddal, støttet av et svært entusiastisk publikum, slapp ikke fra seg initiativet i esktraomgangene, men etter to ganger fem målløse minutter bar det i straffekonkurranse.

Den vant Brumunddal med ett mål etter at begge lag brant straffer. Prestasjonen til Brumunddal er stor, ikke minst med tanke på at de langt fra var favoritter.

LSK favoritter

Lillestrøm var favoritter foran kampen fordi laget "toppet" med spillere fra andre- og tredjedivisjonslaget. Brumunddal kjørte laget som til vanlig spiller i juniorserien.

Tre spillere i junioralder spiller lørdag andredivisjonsfotball for Brumunddal mot Nybergsund.

Brumunddal har gjort det veldig godt på veien mot finalen, ikke minst da de knuste Mo med 3-0 i semifinalen.

Stor lagmoral

Og det at de i dag snudde kampen er ikke unikt, men typisk, for dette laget.

I kvartfinalen lå de under to ganger mot KFUM Oslo (som forøvrig slo Vålerenga i sekstendedelsfinalen), men kom tilbake og vant 3-2.

- Dette laget preges av en enorm moral og pågangsmot, sier trener Petter Sand, som i kveld kan feire Ringsakers første, og Hedmarks andre, seier i a-sluttspillet i Norway Cup noensinne.