Ap-politiker suspendert

 • Fortsatt suspendert

  Paul André Lindseth er fortsatt suspendert fra Arbeiderpartiet. Det skriver avisa Hadeland. Politikeren fra Gran ble suspendert i august, men ingen vil si hvorfor. Han sitter blant annet i kommunestyret i Gran, og i fylkestinget i Oppland.

 • Vil framleis ikkje seie kvifor

  Leiar i Gran Arbeiderparti, Gry Haugsbakken, vil framleis ikkje seie noko om kvifor Paul André Lindseth er suspendert frå partiet. Det var førre veke det kom fram at han var suspendert. – Vi kan ikkje seie noko om det av omsyn til dei involverte, seier Haugsbakken.

  Gry Haugsbakken (Ap)
  Foto: Ole Martin Sponberg
 • Reagerer på hemmelighold

  Opposisjonsleder i fylkestinget i Oppland, Kari-Anne Jønnes (H) mener det hadde vært en fordel for Ap selv å opplyse om hvorfor fylkestingsrepresentant Paul André Lindseth er suspendert. Ap har bekreftet suspensjonen, men vil ikke si noe om årsaken.

  Kari-Anne Jønnes (H)
 • – Ap bør opplyse om suspensjon

  Norsk Redaktørforening mener at Ap bør opplyse om hvorfor Paul André Lindseth fra Gran er suspendert fra partiet. Generalsekretær Arne Jensen (bildet) sier til Oppland Arbeiderblad at velgerne bør få vite hvorfor en folkevalgt er suspendert.

  Arne Jensen
  Foto: Ragnar Hartvig
 • Suspendert fra Arbeiderpartiet

  Fylkestingsrepresentant i Oppland, Paul André Lindseth fra Arbeiderpartiet er suspendert av sitt eget parti. Verken han eller partiet ønsker å si noe om grunnen. Lindseth har vært suspendert siden august, og sier selv til NRK at saken er udramatisk.