Hopp til innhold

Alvorlig skadet etter frontkollisjon

Mannen som ble sittende fastklemt etter frontkollisjonen på fylkesvei 33 ved Odnes i Søndre Land er alvorlig skadet og er fraktet til Oslo universitetssykehus på Ullevål.

Frontkollisjon Odens i Søndre Land

UNDERSØKELSER: Både politiet og ulykkesgruppen i Statens vegvesen var søndag på ulykkesstedet på fylkesvei 33 i Søndre Land.

Foto: Ole Christian Nordby / EIKERFOTO

Tilstanden til mannen ble betegnet som kritisk like etter ulykken, men Oslo universitetssykehus melder mandag at tilstanden er alvorlig og at mannen er utenfor livsfare. Mannen satt fast i bilen etter kollisjonen, men ble reddet ut
etter en stund og sendt til Ullevål sykehus med helikopter.

Ytterligere to personer som kjørte i den andre bilen skal være lettere skadet. Det opplyser operasjonsleder Bård Christiansen ved Vestoppland politidistrikt.

– Også disse to et blitt tatt med til sykehuset for behandling, men de skal altså ikke være alvorlig skadet, sier han.

Politiet fikk den første meldingen om ulykken klokka 1215 søndag. Det skal ha vært flere vitner til det som skjedde.

– Det var folk i biler både foran og bak som har sett det som skjedde. Politiet har snakket med flere av dem, og vi mener vi har en oversikt over hva som har skjedd, sier operasjonsleder Bård Christiansen.

Kraftig regnbyge

Politiet opplyser at det skal ha vært en kraftig lokal regnskur på stedet da ulykken inntraff.

Politiet har jobbet flere timer med undersøkelser på stedet. Politiet har også bedt om bistand fra ulykkesgruppen i Statens vegvesen.

Fykesvei 33 ved Odnes var lenge stengt etter ulykken, men klokka 16:35 meldte politiet at arbeidet på stedet var ferdig og at vegen var åpen for ferdsel igjen.

Odnes, Oppland

Flere saker fra Innlandet