Märtha Louise: – Møtet med min skytsengel var avgjørende for mitt liv

Magi, mystikk og overnaturlige hendelser var temaet da prinsesse Märtha Louise gjestet villmarkssenteret på Åsnes Finnskog.

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng gjestet mystikkmøte på Åsnes

– ENGLENE ER OVERALT: For en fullsatt sal fortalte prinsesse Märtha Louise om møtet med sin egen skytsengel og hvor viktig det har vært for henne.

Foto: NRK

– Jeg har alltid hørt så mye om nettopp dette mystiske og magiske i Finnskogen, og at det er en helt annen åpenhet her enn mange andre steder i landet.

Slik innledet prinsesse Märtha Louise og hennes kompanjong Elisabeth Nordeng som samme driver engleskolen «Soulspring» møtet på Dæsbekken Villmarkssenter torsdag kveld.

Storstua i Villmarkssenteret var fylt til randen av folk som hadde tatt turen for å bringe heder og verdighet til magien, mystikken og overtroen som er sterkt knyttet til finnekulturen i det store skogsområdet i Hedmark.

Ville skape blest rundt tradisjonen

– Vi synes det er viktig å skape blest rundt det faktum at vi har en tradisjon knyttet til mystikk og magi her inne på Finnskogen før den går i glemmeboka, forklarte arrangør og innehaver av Dæsbekken Villmarkssenter, Roar Moe.

Fra scenen fikk de over 150 oppmøtte større innsikt om sjamantradisjonen på Finnskogen og de magiske symbolene man fremdeles kan finne rundt omkring i skogen.

En gruppe ungdommer i Paranormal Investigation Norway spilte av opptak som de har gjort inne på det gamle værelset til den veljente Kaptein Dreyer på Sønsterud gård. Her inne skal flere mennesker ha opplevd flere uforklarlige hendelser.

Prinsesse Martha Louise og hennes kompanjong Elisabeth Nordeng i Engleskolen snakket om magi og mystikk i finnetradisjonen på Finnskogen.

150 PERSONER MØTTE TIL MYSTIKKVELD: Storstua på Dæsbekken Villmarkssenter ble fylt til randen av interessert som ville høre mer om magi, mystikk og overtro.

Inviterte forsamlingen til meditasjon

Men det var prinsesse Märtha Louises beretning om engler de fleste hadde kommet for å høre om. Prinsessen delte sin opplevelse fra sitt første møte med sin egen skytsengel.

– Møtet med min skytsengel var avgjørende for mitt liv, fortalte Märtha Louise.

Ifølge prinsessen møtte hun skytsengelen mens hun mediterte og kjente et stort, kjærlighetsfullt nærvær. Hun inviterte derfor hele forsamlingen til å meditere, noe forsamlingen gjerne ville være med på.

Etter en lengre stund hvor de eneste lydene man kunne oppfatte i storstua var lett pusting, var det flere som stemte i et rungende ja når prinsessen til slutt spurte om noen hadde funnet lyset.

– Vi har alle en engel i oss

– Dette gikk helt etter forventningen. Vi har en liten engel i oss alle sammen, det er bare ikke alltid like lett å finne den frem, sa den fornøyde arrangøren Roar Moe etter torsdagens møte.

At engler og Finnskog-magi bare er overtro vil han overhodet ikke være med på.

Les mer: