To mål av Eriksen sikret seier

HamKam slet lenge med uttelling hjemme mot KFUM lørdag ettermiddag. Men i løpet av tre minutter mot slutten av andre omgang avgjorde Kristian Eriksen kampen med to mål, begge fra kort hold. På overtid misset Jonas Enkerud et straffespark, som gikk knallhardt i tverrliggeren. Ett minutt senere gjorde han det godt igjen da han skåret HamKams tredje fra kort hold på en retur. Raufoss lå under 1–0 til pause mot Grorud, og slapp inn ytterligere ett mål i starten av andreomgang. Markus Johnsgård reduserte til 2-1, men nærmere kom ikke Raufoss. HamKam trygget dermed ledelsen i toppen av tabellen. Tapet mot Grorud gjorde at Raufoss falt ned til niendeplass på tabellen. Med sju kamper igjen å spille ligger de nå fem poeng unna playoff-plass.